Gårdagen hos sylvia

Tänkte bara skriva och brätta om min gårdag hos Sylvia när jag red lektion. Det var verkligen jätte kul, men väldigt jobbigt oxå. Den som säger att ridning inte är en sport har aldrig ridigt ordentligt. Jag har så mycket träningsvärk på ställen som jag aldrig haft förut tillexempel i nyporna de är så jobbigt att stänga händerna för att jag satt och höll i tyglarna så hårt att jag fick kramp. Första lektionen som jag red så var han riktigt retig med mig han vägrade gå undan för höger skänkel vi fick jobba hela lektionen med de. Men andra lektionen gick dock bättre för då gick de mycket lättare. dock fick jag lära mig något jag aldrig hört förut om att rida lätt på olika sittben. Detta för att hästen skall bli starkare i båda sidorna. Det var jätte svårt jag kännde mig jätte trög som inte viste om detta. Nå ja varje dag får man lära sig något nytt. Sylvia är dessutom så bra som tränare så hon får ingen att känna sig dålig för hon annpassar sig till varje person som rider för henne. Jag kan starkt rekomendera att ta kontakt med henne om man vill rida lektion eller bara fara på en tur i skogen och rida för de är jätte kul och hon har jätte trevliga hästar. Nog om denna dag.

image50

Gabbe som skattar åt mig innan första lektionen han hade väl bestämmt sig redan innan för att retas med mig!!!

         
                                                     Maria & Solo             Elvira & Snaedis


Kommentarer
Postat av: Elin

Hej igen!
Jag och en kompis har faktiskt haft planer på att åka ut dit och rida turridning :-) Nu får jag tjata på henne ännu mer.. hihi.
Och det där med sittben, man sitter på olika ben i olika varv också. ;-) Jag tror att det har något med hästens balans att göra också.. Men jag kanske blandar äpplena och mörötterna. hihi.
Kram

2007-09-25 @ 13:54:07
URL: http://www.elinochtipp.5min.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0