Tillbaka

Hej! De var ett tag sen sist som alltid! Men jag nu meddela för den som inte vet att jag var vinnaren på Rix Fm Festival när dom kom till luleå. Jag fick då vara vip gäst och ta med mig två kompisar och vi fick sitta på senen och se hela festivalen och sen på på efterfest med kändisaran. De var jätte kul och det kändes jätte kul att får vinna för jag brukar inte ha sådan tur. Jag tog i alla fall med mig Sofia och Veronica på festivalen och vi hade jätte kul! Det finns även en liten bild på oss på rixfm.com för dom som är nyfikna. De bästa var dock att jag var med krille och våra grannar på invit dagen efter och där träffade vi Danny och Mattias från EMD vilket var jätte kul för Danny är ju så himla snygg! Heidi sa att det var första gången hon sett mig nervös när han kom in där! Nåja nu har jag inte så mycket mer att berätta så vi hörs väl någon annan gång! Kram 

Kommentarer
Postat av: Elin & Tipp

Så kul att du vann! Grattis!!! Hur är det annars??

Kram!

2008-08-04 @ 18:03:38
URL: http://www.elinochtipp.5min.se
Postat av: Anna

Jag såg dig där minsann!! Jag höll på att ramla bakåt när jag insåg att det var du. Gu så kul att se dig om än det var på långt avstånd. Vi måste ses nån dag! Har big news på gång. Hehe!

Sköt om dig gumman! Kramkram!

2008-08-04 @ 21:12:44
URL: http://novasmamma.blogg.se/
Postat av: Anna

När ska du blogga igen?!?!? :)

Hoppas verkligen du tar dig tid framöver och kommer och hälsar på oss i huset. Det är så fint och jag trivs otroligt bra! Hoppas du har det bra vännen! Vi saknar dig! KRAMELIKRAM!

2008-09-26 @ 13:54:37
URL: http://novasmamma.blogg.se/
Postat av: Amanda

Grattis! Det måste ha varit skoj! :)

2008-10-08 @ 13:01:52
URL: http://creyla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0