De utlovade bilderna

Hej här kommer bilder på vårt kök som vi renoverat själva!


Innan renoveringen!

      
Under renoveringen                                              Byggare Bob i egen hög person    

Här är vår utsikt från balkongen

Kommer mer bilder när jag tagit någon efter en storstädning *hi hi* kram

Här Igen!

F*N Vad typiskt jag hade precis lagt in ett inlägg med några bilder och så gjorde jag något så allt försvann ååå man blir ju så less! Nåja får göra ett nytt försök.

Var ute på promenad med Gizmo innan solen gick ned för kvällen, så jag han ta några höst bilder på honom här kommer några exempel:Vart faktiskt riktigt nöjd med denna bild!

     
Njuter i solen                                                                    Luktar lite på de vissna gräset!

Har hunnit med att shoppa lite nya leksaker åt lilleman, det tycker jag att han förtjänar med tanke på hur duktig han är på att vara hemma ensam när vi jobbar på dagarna!Den första är en aktivitetsboll som man lägger godis i.
Den andra är en visselpipa så vi ska ut och träna lite inkallning.
Den tredje är en ful gubbe som piper när man trycker på den, han tyckte det var kul att ha dragkamp med den.
Den fjärde är ett tuggben.
och den femte som inte syns här på bilden var oxå ett tuggben men den har han redan ätit upp *hi hi*

Ha det så bra till nästa gång! Kram


Tillbaka...

... efter väldigt lång tid! Men tänkte passa på att göra ett litet inlägg. Jag har varit så sjuk hela denna veckan, de har varit så trist de ända som vait positivt var att Gizmo fått sällskap. Då slapp jag ha dåligt samvete denna vecka i alla fall. Fast å andra sidan så har jag i stället dåligt samvete för att han fått förlite motion denna vecka eftersom jag inte orkat gå länge än runt huset! Det är dock tur att han inte bli allderles tokig av att inte få promenera längre än så.

Jag kan oxå passa på att meddela att jag har fått förlängt på Länsstyrelsen till och med 31 mars och en löneförhöjning vilket inte är helt fel det är alltid väl bekommet. 

 Så här lite långt efter filmen har haft premiär och gått på bio sisådär hur länge som hälst så tänkte jag ändå passa på att rekomendera för den som inte har sett "Mamma Mia" helt underbar film och vilken musik, jag skulle kunna lyssna på den hur länge som hälst och se filmen om och om igen. Tyvärr så lyckades jag inte att föra över bilderna som jag hade i min telefon till datorn, så denna bild på underbara Gabriel är den ända som jag lyckades med just nu! ska se till att fota köket så alla som är intresserade kan se hur det blev efter renoverningen som vi gjorde när vi flyttade in här på Varvet! Ha en trevlig kväll ses väl någon gång igen! Kram


RSS 2.0