Måste berätta!

Nu är jag klar!!! Jippi jag är nu mera Rättsvetare, jag fick min D-uppsats godkännd i tisdags! Tänka sig att jag har pluggat i 4 och ett halvt år de är inte klokt, trots att jag är dyslektiker så har jag klarat mig bra!

puss på er alla!

Hej igen!

Jag måste bara skriva och berätta att jag och susanne var och tittade på brudklänningar igår! Hon ska ju gifta sig i sommar, men jag kunde inte heller låta bli att prova. Jag måste oxå passa på att rekomendera Cinderella i Piteå. Vilken service man fick och vilka underbara klänningar! så alla som skall gifta sig gå till Cinderella och kolla de är de värt. Jag tänkte passa på att lägga upp bilder på när jag provar några klänningar så alla får se hur fina de var!image108
En av min favourit!

      

     

Valde dock att inte lägga ut de klänningar som var mina absoluta favouriter på grund av att man kanske ska gifta sig någon dag och då vill man ju inte att någon skall ha sett dem redan! Dock hör nummer ett till en av dem men jag tror inte att de skulle bli den i alla fall för den lär inte finnas kvar när det är dax för mig de var den sista!

ha de så bra till er alla puss

Passade på att...

... byta stil de var länge sen!

På Begäran

Hej Nu kommer det ett litet inlägg! Det sker ju inte allt för ofta när det gäller mig numera, men här kommer ett i alla fall. Till att börja med ska jag berätta att vi får flytta in i lägenheten redan den 27 januari, jippi de ska bli så kul. De riktigt kliar i mina fingrar, vill så gärna sätt i gång. Vi har dessutom beställt köket nu så de skall komma 15/2 så vi måste se till att ha förberätt allt klart så det bara är att montera upp de när de kommer.

Jag har även hunnit med att scrappa ihop inbjudningskort till en kompis bröllop och även plaseringskort. Det är inget avanserat ihopkok men de vart jätte finna men susanne är nöjd *lättad* Har även blivit tillfrågat att vara ena hälften av värdparet jippi fy så skoj. jag känner mig hedrad=)

Jag ska oxå passa på att berätta att jag har klippt lugg. Den är Tjock och hänger nästan ner till ögonen. Jag trivs jätte bra i den. Jag har tyvärr ingen bild på de så dem som vill se ur den ser ut måste komma och hälsa på *en peak till dig anna*

Hoppas för övrigt att alla där ute har det helt underbart puss på er alla.

RSS 2.0